Ünnepelj sztárokkal! - Előzetes

Sziasztok!

Emlékeztek még az Igazából szerelem (Love Actually) című filmre? Az egész történet a karácsony ünnepe köré épül, és gyakorlatilag majd' az összes híres angol színészt felvonultatja. (Mert hogy ez egy angol film.) Alan Rickmantől kezdve, Hugh Grant, Emma Thomson, Colin Firth, Mr. Bean (igen, tudom, Rowan Atkinson, de nekem ő akkor is csak Mr. Bean), hogy csak párat említsek. Abban a filmben pont az a jó, hogy nagyon sok szálon fut a történet, és a szálak bizonyos helyeken találkoznak, majd újra szétválnak, hogy másik szálakkal is találkozzanak. És bár a szereplők története külön-külön is kibontakozik, a film mégis egy teljes egészet alkot.

Nos, ezt próbálták meg elérni a Valentin nap (Valentine's Day) című filmmel is, csak ezúttal Amerikában. A rendező Gary Marshall volt, akit már megszerettünk a Micsoda nő és a Neveletlen hercegnő által. Nagyon-nagyon vártam a filmet. De hiába volt a sztárparádé (Julia Roberts, Jessica Alba, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Patrick Dempsey, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Taylor Lautner, Taylors Swift), a film nem érte el az Igazából szerelem szintjét, a kritikus egyenesen az előbb említett film gyenge koppintásának minősítették. 
Ennyire azért nem volt szörnyű, de hiába ültetett le több generációt a képernyők elé azzal, hogy a tinisztároktól egészen a "nyugdíjas" színészekig voltak főszereplők, a Valentin nap köré épülő vígjáték mégsem alkotott maradandót. Jó film, vicces is, de tipikus egyszer vagy kétszer megnézős.

Gary Marshall azonban úgy tűnik, nem adja fel. Már fél éve várok a New Year's Eve című film előzetesére, mert amióta megláttam a címet, gyanítottam ugyanerről lesz szó, csak most nem a karácsony és nem a valentin nap lesz a központ, hanem szilveszter/újév. Aztán amikor a szereposztást megláttam, már biztos voltam benne, hogy jön a 3.0. Csak néhány a szereplők közül, a teljesség igénye nélkül: Ashton Kutcher, Robert de Niro, Katherine Heigl, Josh Duhamel, Zac Efron, Jessica Biel, Alysha Milano, Michelle Pfeifer, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Hally Berry... És még vannak ám! Szóval amerre az ember néz, sztárt talál! 
Most pedig itt az előzetes. Biztosak lehetünk benne, hogy ez a 3.0. 

De én nagyon szurkolok a filmnek, és biztosan megnézem. A Valentin nap sem volt rossz, az Igazából szerelem egyszerűen klasszikus, talán ez is jó lesz. A szereposztás jó, az alaptörténet megvan, még bármi lehet. És Hector Elizondo ebben is feltűnik, ennek külön örülök, hiszen Garry Marshall film nem lehet nélküle. (A Micsoda nős szállodaigazgató szerep óta imádom! xD)

Íme az előzetes:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése