Szavazzatok!

Sziasztok!

Megint szavazásra szeretnélek titeket megkérni. Egyszer-kétszer csináltam már ilyet, de tényleg csak számomra fontos kérdésekben. És most ráadásul nem is önös cél vezérel, hiszen a barátaimról van szó.

Néhány volt osztálytársamnak, meg pár volt sulistársamnak van egy bandája. A nevük The Long Beach. Nagyon-nagyon szimpatikus és szerethető emberek, és tehetséges zenészek.

Az EFOTT lehetőséget biztosít néhány ismeretlen együttesnek, hogy fellépjenek a fesztiválon. A két legtöbb lájkot összegyűjtő együttes felléphet.

Ezért nagyon szépen megkérlek titeket, hogy szavazzatok rájuk az alábbi linken: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150354132273368.426554.337018258367

Tehát ne feledjétek! THE LONG BEACH!!! (Igen, az a banda, akik a falra vannak felkenődve. xD) És egyébként van Facebook oldaluk is, szóval ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor ott megtaláljátok őket. ;)


Tehát a linken lájkolni a The Long Beach falramászós képét!!!! :D:D:D:D:D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése