Új Rómeó és Júlia

Sziasztok!

Ezúttal egy újabb Rómeó és Júlia filmadaptációval kapcsolatban hozok híreket. Azt hiszem, minden idők egyik legérdekesebb feldolgozása készül. Nézzük is a szereposztást!

Júlia

Hailee Steinfeld fogja játszani a női főszerepet, akit már ismerhetünk a Félszemű című filmből. Az ott nyújtott alakításáért idén Oscarra is jelölték, és bár nem nyerte meg, már a jelölés is jelzi, hogy igen tehetséges.Rómeó

Douglas Booth neve hazánkban még nem olyan ismert, de ez valószínűleg már nem sokáig marad így. Idén láthatjuk Miley Cyrus és Ashley Green mellett a LOL című filmben, illetve Dickens Szép remények című adaptációjában Pipként, aki a főszereplő. Most pedig eljátszhatja azt a férfit, akinek története milliók szemébe csal könnyeket a mai napig. Ő lesz a mi generációnk Rómeója.
Bár nem annyira az én zsánerem, ami a külsejét illeti, megszavazom neki a bizalmat. :D
Tybalt

Tybalt szerepe az egyik legérdekesebb a drámában. Nem véletlen, hogy az ő karaktere szokott a legjobban különbözni a különböző adaptációkban. Hiszen be lehet állítani velejéig gonosznak is, de olyannak is, aki alapjában érzelmes, de belenevelték a gyűlöletet. (Mint amilyen a musical változatban is.) Még olyan verziót is láttam már, ahol Tybalt titokban szerelmes Júliába, de olyat is, amiben testvérek... Alapjáraton nekem a második verzió tetszik jobban, de mindenre nyitott vagyok. Kíváncsian várom, melyiket választja a rendező.
Színésznek mindenesetre olyat választott, aki képes lehet eljátszani a sötétebb karaktert, aki belül mégis csupaszív. És tudjuk, hogy Ed Westwick ezt a karaktert tökéletesen hozza a Pletykafészek (Gossip Girl) című sorozatban is.Paris

Paris szintén nagyon izgalmas szereplő. Hiszen tulajdonképpen nem gonosz, és a szándékai sem rosszak, mégis negatív szereplő a néző szemében, mert a szerelmesek útjában áll. A leírás szerint Paris az a pasi, akinek mindenki örülne: jóképű, nemes, gazdag, sőt tulajdonképpen még kedves is (legalábbis udvarolni mindenképp tud, mégsem szoknyapecér).
Paris szerepét Paul Wesley kapta meg, a Vámpírnaplók érzelmes vérszívója, akit én személy szerint imádok. :) (Az ő kiválasztásának csak egy okból nem örülök. Nem tudom, ki az a lány, aki nem őt választja, hanem Rómeót e szerint a szereposztás szerint. xD)A filmre 2012-re számíthatunk. Kíváncsian várjuk! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése