Jamie első TMI autogramja

Sziasztok!

Mint már írtam is, eddig nem sokat nyilatkozott Jamie Jace szerepével kapcsolatban, egyetlen megnyilvánulása a TMI sorozattal kapcsolatban az a bizonyos tetkós Twitter üzenet volt.

Ugyan még mindig nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, és a tetkós üggyel kapcsolatban sem tudok frissel szolgálni, de kiosztotta első TMI autogramját.

Egy szerencsés rajongó Csontvárosát dedikálta a Harry Potter és a Halál ereklyéi 7. 2. rész premierjén, amiben ugye ő alakítja a fiatal Grindelwaldot. (Már alig várom, hogy lássam!)

Íme a fotó:

Jó ötlet volt a rajongótól, hogy kivitte magával a könyvet, ez már biztos. :P Amúgy elég hm... érdekes ez az aláírás. Gyakorlatilag és firkás hullámvonal. xD Ebből még a Jamie sem jön át, nemhogy a neve többi része. De persze nem ez a lényeg. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése