Áprilisi összefoglaló

Sziasztok!

Tudom, hogy egy pár napja nem voltam túl aktív, ezért ezúton is bocsánatot kérek, remélem megértitek. Két dolog volt az oka: egyrészt a saját elfoglaltságaim, másrészt pedig a viszonylagos hírhiány. 

De remélem a számokat látva némileg enyhíthetem az utóbbi idők hiányát. 

Először is, bármilyen hihetetlen, áprilisban 279 bejegyzés született, ami több, mint az tavalyi évi összes fele. Szóval főleg a Titanic hétvégének és a félelmetes bejegyzéshullámnak hála ez abszolút rekord. 

Azt is megírtam már, hogy abszolút rekord született, ami a napi legnagyobb látogatásszámot illeti, méghozzá 1299-szer látogattatok el az oldalra a Titanic hétvége második napján.

Ezek után valószínűleg nem meglepő, hogy a havi látogatásszámban is rekord született. Az eddigi rekord 13.052 látogatás volt, ebben a hónapban pedig magasan megdöntöttétek ezt a számot. 17.356 látogatás született csak április hónapban!!! Ez egyszerűen elképesztő. 

Áprilisban mást is ünnepeltünk. Az oldal 100.000. látogatását!!!

Ami a májust illeti...

Örömmel jelenthetem, hogy ha nem is hétvége, de tematikus nap feltétlenül várható most is. Ha esetleg van ötletetek, kívánságotok ezzel kapcsolatban, írjatok! :D

És még egyszer köszönöm a rengeteg látogatást, remélem, ez csak feljebb megy majd! :D

Pussz:
Deszy
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése