Ne szűnjön meg a Heti Hetes!

Sziasztok!

Nem szoktam - vagy legalábbis nagyon ritkán - ilyesmiket kiírni, de ezt most muszáj. 

Szóba került, hogy megszűnik a Heti Hetes című műsor. Fogalmam sincs, hogy mennyien nézitek, meg hogy egyáltalán van-e még remény rá, hogy megmaradjon, de az biztos, hogy ha tényleg megszűnik, én meg fogom siratni.

Nem akarok politizálni, nem is tudok, nem is akarok, nem is szeretek, és egészen őszintén, az az ember vagyok, akire nyugodtan mondhatja bárki, hogy pártsemleges. Mert tényleg. Azt gondolom, egyformán rossz az összes, és egyszerűen nem értem, miért kell ölre menni...

Na mindegy. Visszatérve a műsorra. 8 éves voltam, amikor a Heti Hetes kezdődött. A szüleim az elejétől kezdve nézték, és ezért én is kénytelen voltam, főleg mivel én voltam a videó kezelője, akinek minden héten fel kellett vennie. Először csak ők szerették. Aztán a nővérem is elkezdte azért nézni, mert szerette. 

Most 21 éves vagyok, és én is imádom. Nem azért, mert politizálnak. Nem azért, mert híresek. Egyszerűen azért, mert viccesek, és szórakoztatóak, és szeretem, hogy ők azok, akik bizonyítják, hogy humorral könnyebb az élet. Mert csak úgy lehet túlélni, ha képes vagy nevetni, akkor is, ha semmi okod nem lenne rá. 

Imádom, hogy minden héten láthatom Gálvölgyit, Bajort, Hernádit, Jáksót, Steve-et, Hajós Andrást, és igen, még Farkasházy Tivadar sztorizgatásait is szeretem. És bár csak ritkán van, Kern András leveleit is. 

Szeretem, hogy ha a hírműsorokat gyűlölöm is, amiért folyamatosan csak halálesetekről, politikai vitákról és hasonló negatív hírekről képesek beszámolni, van egy műsor, amiből úgy tájékozódhatom, hogy közben nem leszek depressziós, és nem rossz, hanem kifejezetten jó hangulatom lesz tőle. 

Nem ragozom tovább, legyen elég annyi, hogy szeretem a Heti Hetest. Még akkor is, ha későn van. Még akkor is, ha egy bizonyos politikai csoport rögtön beskatulyáz, hogy mocskos szocialista vagyok. 

Tudom, hogy fájni fog a szívem, ha a műsor megszűnik. Kis pont vagyok, hogy nagy dolgot tehessek, de egy apróságot még én is megpróbálhatok. 

Létrehoztam egy Facebook oldalt azoknak, akik velem együtt nem szeretnék, ha a Heti Hetes megszűnne. Csupán egy lájk, de ha sokan összejövünk, a készítők talán elgondolkoznak, hogy érdemes lenne folytatni a műsort. A Facebook oldalon egyébként egy linket is találtok, amire kattintva aláírhattok egy petíciót is a műsor megmaradásáért!

Kérlek titeket, csatlakozzatok ti is, és osszátok meg az oldalt az ismerőseitekkel is, hogy hozzájuk is eljusson!

Íme az oldal címe:


http://www.facebook.com/pages/Ne-sz%C5%B1nj%C3%B6n-meg-a-Heti-Hetes/411562255532074

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése