Nézd újra! - Vasember 2.

Vasember 2.

Kiderült, hogy a szuperhős Vasember valójában Tony Stark. Kihasználva az iránta való érdeklődést a milliárdos feltaláló fel akarja hívni a figyelmet a közjó szolgálatába állítható technikai újdonságokra. A kormány azonban azt szeretné, ha fejlesztéseit a hadsereg kapná. Tony azonban nem akarja megosztani a Vasemberrel kapcsolatos információit, attól fél, hogy azok rossz kezekbe kerülnek. Közben felbukkan egy rejtélyes figura a Stark család múltjából. Ivan Vanko a saját fegyverével akarja elpusztítani a Vasembert. A szuperhős kénytelen újra akcióba lépni, hogy a barátai segítségével legyőzze azokat az erőket, amelyek őt és az emberiséget fenyegetik.







És ha a Bosszúállókra készülsz, újabb utalások a filmre a filmben: (xD)


Vasember 2 (2010)

- Szerepel benne Natasha Romanoff ügynök, aki a Bosszú Angyalaiban már Fekete Özvegy néven tevékenykedik
- Mikor Tony Stark készít egy masinát, támasztékhoz egy a kapitány pajzsára kísértetiesen hasonlító
páncélt tesz a szerkezet alá.
- A film végén a kamera Thor hírhedt kalapácsára, Mjölnir-re közelít
- Nick Fury szintén a film végén tárgyal arról Tony Stark-kal, hogy lépjen be az Avengers Initiative-be, azaz a Bosszúálló iniciatívába
- A Hihetetlen Hulk egy jelenete játszódik le egy képernyőn mikor Stark és Fury beszélget
- Thor-ra is rápisloghatunk rövid ideig, mikor egy kis monitoron bejátszásban észrevehetjük azt a helyszínt, ahol később a kalapácsot találják meg. A kráter is látszik.

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése