Kezdődjön a Titanic hétvége!!!

Sziasztok!

Akkor hát kezdetét veszi a beígért Titanic hétvége. Ahogy már írtam tegnap is, félelmetes mennyiségű bejegyzés lesz, szóval ne feledjétek el megnézni őket rendesen, nehogy lemaradjatok valamiről. :)


Nos, akkor először nézzünk utána kicsit a Titanicnak. Nagyon sokan nagyon sokat tudunk róla, de vajon jók-e az információink. Ahogyan Rose mondja a James Cameron filmen, egy asszony szíve a titkok mély óceánja. Nagyon úgy tűnik, hogy a Titanic pedig az óceán titka. Még mindig napvilágra kerülnek róla újabb és újabb információk, adatok, rejtélyek, és még mindig vannak új összeesküvés-elméletek, hogy vajon hogyan és miért süllyedt el a hajó.

Nézzük az általánosan elfogadott tényeket: http://hu.wikipedia.org/wiki/RMS_Titanic

Ha pedig a hajóval foglalkozó dokumentumfilmet szeretnél néznél, a Youtube-on is találhatsz rengeteget, persze ezek angol nyelvűek: http://www.youtube.com/results?search_query=titanic+documentary&oq=titanic+do&aq=0&aqi=g10&aql=&gs_nf=1&gs_l=youtube-psuggest.3.0.0l10.328.9219.0.10953.22.22.6.0.0.0.112.1266.14j2.16.0.

De akik nem tudnak angolul, azoknak sem kell lemaradnia róluk:




Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése