TOP Filmes esküvők 2.

Sziasztok!

Tudom, a tegnapi nap kimaradt, nem volt kedvenc esküvőjelenet... Ma pedig nem egy filmből vett esküvői jelenettel készültem, hanem egy sorozatból. Ez a Grace klinika című sorozatból Izzie és Alex esküvője. Én megkönnyeztem a végét, már csak a csodálatos idézet miatt is. :D Imádtam! Az is nézze meg, aki nem nézi a sorozatot, mert KÖTELEZŐ!!! Akik esetleg nem nézik, annyit érdemes elöljáróban tudni, hogy ez az esküvő nem Izzie és Alex esküvőjének indult. Izzie rákos, és ő szervezte az egyik barátnője esküvőjét, aki közben rádöbbent, hogy nem vágyik ekkora felhajtásra.
Sajnos az angol videóban az idézet nincs meg teljesen, de épp ezért javaslom, hogy nézzétek meg a teljes részt! ;) És a magyar videó hosszabb, ezen se tessék meglepődni! :D

Magyar nyelvű:


Angol nyelvű:







"Nem tudhatod előre, hogy melyik lesz életed legfontosabb napja. Amiről azt hiszed, hogy fontos lesz, az úgysem olyan lesz, mint ahogyan azt elképzelted. Ez egy az átlagos napok közül. A legfontosabb nap is normálisan kezdődik. Azokat a napokat a végük teszi a legfontosabbá.
(...) A napot, amikor elkötelezed magad valami vagy valaki iránt. A napot, amikor összetört a szíved. A napot, amikor megismerted a nagy Őt. A napot, amikor rájöttél, hogy nincs elég idő, mert örökké akarsz élni. Ezek a legfontosabb napok, a tökéletes napok."
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése