Szörnyeteg és Aranyhaj

Sziasztok!

Nem tudom, mennyien hallottátok, hogy a Disney idén újra bemutatta az Oroszlánkirályt, méghozzá 3D-ben, moziban. És a bevételek várokozáson felüliek voltak.
Ennek örömére a Disney úgy döntött, újabb mesefilmet mutat be 3D-ben. Ezúttal A szépség és a szörnyetegre esett a választás, ami sok szempontból a legsikeresebb is. Hiszen nem csak népszerű, hanem elismert is: 6 Oscarra jelölték, és kettőt meg is nyert!







De ha ez mégsem lenne elég csábító, hogy az amerikai közönség a moziba vonuljon, akkor még valamit kapnak "ajándékba" a mozijegy mellé a nézők. Tangled Ever After címen bemutatnak előtte egy Tangled (Aranyhaj és a nagy gubanc) rövidfilmet is, ami a Flynn és Aranyhaj esküvője körüli "gubancokat" mutatja majd be.



Ja, és hogy mikorra tervezik? Januárra! Nos, kérdés, hogy ebből mennyi jut át Magyarországra, de nagyon remélem, hogy minden. :D

Addig is, ha nosztalgiázni támad kedvetek:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése