Titanic sorozatok

Sziasztok!

Bizonyára sokan tudjátok, hogy jövő áprilisban lesz a Titanic elsüllyedésének 100. évfordulója. Ennek okán már csiripelték a madarak, hogy James Cameron - a Titanic rendezője - már dolgozik, hogy bemutassák a film 3D-s verzióját. Hogy ebből mennyi az igazság, azt egyelőre nem tudhatjuk biztosan, de azt igen, hogy más is gondolkozik rajta, hogy emléket állít a híres személyszállítónak.

Bár Titanic témában készült egy tévéfilm is készült, az nem lett túl sikeres. Annak ellenére sem, hogy az egyik főszereplő Catherine Zeta Jones volt.

Jövőre pedig két Titanic témájú sorozatra is számíthatunk. 

Az egyikről, ami egyszerűen csak a Titanic címet viseli, nem sokat tudni. A tartalmát tekintve csak általánosan a Titanic katasztrófájáról írnak, kategóriájában pedig drámaként van megjelölve. Az is biztos, hogy nem operáltak híres színészek szerződtetésével sem. http://www.imdb.com/title/tt1869152/

A másik feldolgozás viszont ennél sokkal érdekesebbnek ígérkezik. A címe Titanic: Blood and Steel, azaz Titanic: Vér és Acél. Témája szerint nem a süllyedésre helyezik a hangsúlyt, hanem korábbra, a Titanic megépítésére. 
Ez már csak azért is szerencsésebb így, hiszen valószínűleg a Kate Winslet- Leonardo di Caprio verziót nem lehet felülmúlni. James Cameron minden filmjébe beleteszi szívét-lelkét, és ez bizony a régi, klasszikus Titanicon is látszik. Ez volt a zárójeles megjegyzésem. :D 


Az IMDb-n ezt a dráma kategóriába sorolták, illetve a történelembe, tehát számíthatunk rá, hogy nem fognak orbitális valótlanságokat beleírni a történetbe. 
Ami a színészeket illeti, ebben már ismertebb színészek fognak szerepelni. Derek Jacobi (Gladiátor, A király beszéde), Kevin Zegers (A pletykafészek, Jane Austen Könyvklub), Lian Cunningham (A titánok harca), Neve Campbell (A sikoly) vagy Chris Noth (a Szex és New York Mr. Bigje).

Ehhez a filmhez már az első képek is megérkeztek. Ezen a linken megtaláljátok őket: http://pluzmedia.com/galleries/television/17386/liam-cunningham-on-the-tv-set-of-titanic-blood-and-steel

És néhányat ide is felteszek:




Nos, ők azok. Én mindkettőt kíváncsian várom, mert a Titanic elsüllyedése egy olyan téma, ami engem mindig foglalkoztatott. Valószínűleg az évforduló közeledtével még lesznek Titanicos posztok, szóval jó, ha készültök. :P
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése