Pokoli szerkezetek - Az angyal

Sziasztok!

Megérkezett Cassandra Clare az Infernal Devices sorozatának magyar borítója is. A sorozat magyarul Pokoli szerkezetek címen fut majd, a könyv pedig végül egyszerűen Az angyal lett. Sokáig folyt róla a "vita", hogy vajon mi lenne a megfelelő az angol Clockwork Angelre, felmerült többek között a Mechanikus angyal és az Óramű angyal is, míg végül a kiadó úgy döntött, megszavaztatja a dolgot az olvasókkal. Érkezhettek a kreatív címötletek, és a már meglévő címekre is lehetett voksolni.

A kiadó végül úgy döntött, magyarul furcsán hatnak ezek a címek, és olyan címet szerettek volna, amelyet továbbvihetnek majd a sorozat többi részére is. Így végül megmaradtak Az angyal címnél, és ennek megfelelően gondolom a további kötetek A herceg és A hercegkisasszony esetleg A hercegnő címen jelennek majd meg. Mindenesetre ez a jövő zenéje, egyelőre gyönyörködjünk az első rész borítójában!

Mert valóban az: gyönyörű. Alig várom, hogy a polcomon lássam! De persze nem csak esztétikai élménynek lesz kiváló! :D

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése