Ned Stark visszatér a Trónok harcába!


Ned Stark visszatér, de azért ne örüljetek nagyon! Nem Sean Bean tér vissza a Trónok harcába, még egy visszaemlékezés erejéig sem - pedig erre sokan számítanak már egy ideje.

A hatodik évadban a 13 éves Sebastian Croft alakítja majd a fiatal Nedet, hogy pontosan milyen jelenetben, arról nem szól a fáma. Annyit tudunk még, hogy egy idősebb fiú oldalán szerepel majd, nem kizárt tehát, hogy a fiatal Robert Baratheon is feltűnik majd.

Mindenesetre mindenki izgatott: ugyanis nem kizárt, hogy egy fiatal Ned majd közelebb visz a nagy rejtély megoldásához, hogy ki is valójában Jon Snow. Ha a visszatekintésben (ami akár Bran egy látomása is lehet) feltűnhet ugyanis Lyanna is, az egyik közkedvelt Jon Snow teória főszereplője, és az egyik lehetséges anyajelölt.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése