A Twilight színész könyvet írt!


Az After the Red Rain borítója már nagy sikert aratott a Book Expo Americán, és nem csak azért, mert a YA regény három szerzője között szerepel a Twilight színész Peter Facinelli is. (Tudjátok, ő volt Carlisle.) A további két író egyébként a Barry Lyga és Robert DeFranco. 


Az After the Red Rain a címe és a borítója után nem meglepő módon egy poszt-apokaliptikus világban játszódó történet. A Föld elpusztult, az 50 millió embert megavárosokba kényszerítik, ahol szűkösek a források. Ilyen helyen él a főszereplő is, Deedra, aki az Elöljárónak dolgozik. Egy nap azonban találkozik egy gyönyörű fiúval, Rose-sal, aki próbál átkelni a folyón, de segítségre szorul. Hiába kezd azonban szárba szökkenni a kapcsolatuk - az Elöljáró fiát meggyilkolják, és Rose válik a fő gyanúsítottá.

A könyv jövő héten jelenik meg, de már felkerült néhány kritika róla - nem elsöprően jó a fogadtatás. 

Mindenesetre most kaptunk hozzá egy könyvelőzetest:


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése