Titanic hétvége - Saját írásos blogom

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy hellyel-közzel már elő is készítettem a holnapi és holnaputáni Titanic hétvégét. Annyit mondok előre, hogy rengeteg (de tényleg nagyon sok) bejegyzés lesz. Valószínűleg annyi, hogy egy napon belül is át fognak csúszni a bejegyzések másik oldalra, azaz figyeljétek, nehogy lemaradjatok valamiről! Vagy látogassatok el az oldalra napjában többször, vagy használjátok a Blogarchívumot (oldalsó menü), esetleg a Régebbi bejegyzések gombot (lap alja). 


A másik pedig, hogy szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy másik blogomat, ahová a teljesen saját írásaim kerülnek fel, azaz nem fanfictionök. Főként novellák és mesék. Ma is felkerült egy novella a péntek tizenharmadika jegyében. Nagyon örülnétek, ha ellátogatnátok oda is, és ha esetleg elolvasnátok egy-két írásomat. A kommenteknek, hozzászólásoknak pedig természetesen nagyon-nagyon örülök. 

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése