Hivatalos: Nem Gary Ross rendezi a Futótűz-et

Sziasztok!

Most már hivatalos, hogy nem Gary Ross rendezi a Hunger Games második részét, a Futótűz-et. 

Gary Ross a következőket jelentette be:

A média spekulációinak ellenére, egy nehéz, de szükséges megfontolás után, úgy döntöttem, nem én rendezem a Futótűz-et. Íróként és rendezőként, egyszerűen nincs annyi időm, amire szükségem lenne, hogy megírjam és előkészítsem a filmet a lefixált, szoros határidő miatt.

Imádtam a The Hunger Games film elkészítését - ez volt karrierem legboldogabb tapasztalata. A Lionsgate úgy támogatott, amit csak nagyon kevés rendező tapasztalhat meg egy franchise esetében:  felhatalmaztak, hogy azt a filmet csináljam meg, amit meg akartam csinálni, és úgy támogatták a filmet a háttérből, amit nem is kell magyarázni az elképesztő eredmények láttán. És a híresztelések ellenére, amik megjelentek, a Lionsgate-tel egyáltalán nem volt problémás a tárgyalás. Nagyon megértőek voltak velem ebben a nehéz döntésben is.

Nem mondhatok elég jót azokról sem, akikkel együtt dolgoztam: Nina Jacobson producer, elképesztő munkatárs és igaz barát; a brilliáns Suzanne Collins, aki ránk bízta a lenyűgöző és fontos történetét; a tehetséges és figyelemre méltó Jennifer Lawrence, akinek az előadása felülmúlta legvadabb elvárásaimat, és az összes többi hihetetlen szereplőnek, akiket büszkén nevezhetek a barátaimnak.

A rajongóknak szeretnék köszönetet mondani a támogatásért, a hitért, az együttérzésért és a bizalomért. Talán nehéz lehet megérteni, hogy szeretném megtartani ezt a bizalmat. Köszönöm mindnyájatoknak! Csodálatos tapasztalat volt.


A Lionsgate a következőt jelentette be:

Sajnáljuk, hogy Gary Ross azt választotta, hogy nem ő rendezi a Futótűz-et. Nagy vártuk a film készítését vele. Elképesztő munkát végzett az első filmmel, és hálásak vagyunk neki ezért. Ez nem jelenti a kapcsolatunk végét, szeretnénk, ha Ross része maradna a Lionsgate családnak, és alig várjuk, hogy a jövőben is együtt dolgozhassunk vele.


Nos, akkor megint csak felmerül a kérdés, hogy kik jöhetnek szóba esetleges rendezőként. Erről már leközöltem egy kis összefoglalót, amit a NextMovie oldal állított össze, ha még nem olvastátok, itt megtehetitek: http://deszy-diary.blogspot.com/2012/04/gary-ross-nem-ter-vissza-ki-rendezi.html
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése