Dark Artifices hírek

Sziasztok!

Korábban már írtam arról, hogy Cassandra Clare, aki a The Mortal Instruments - A végzet ereklyéi sorozat és az Infernal Devices - Pokoli eszközök sorozat szerzője, ha esetleg valaki nem tudná, esetleg tervezi egy újabb sorozat írását az Árnyvadászok világában. Ezt a bejegyzést itt találjátok: http://deszy-diary.blogspot.com/2011/06/ujabb-arnyvadasz-trilogia.html

Nos, újabb információink vannak erről a bizonyos sorozatról, ami egyelőre a Dark Artifices - Sötét cselek címet viseli. 

Cassie a következőket írta:

"If I did Dark Artifices, the surviving main cast of TMI would be 21-24 years old. We would see where they are in life, where their relationships are, how they’re moving into their positions of power in the Clave, etc."
Azaz:
Ha megcsinálnám a Dark Artifices-t, a TMI sorozatot túlélő főszereplők 21-24 évesek lennének. Láthatnánk, hol tartanak az életben, hogy állnak a kapcsolataik, és hogyan illeszkednek be hatalmi pozícióikkal a Klávéba, stb.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Én nagyon örülnék neki, de félek, h ez mire elére Mo.-ra már nem is élnék :D

    VálaszTörlés
  2. Azt azért nem hiszem. Elméletileg 2013-ban jelenik meg angolul az utolsó TMI könyv, azaz 2014-ben már akár meg is jelenhet angolul az új sorozat első része, és akkor 2015-ben már jöhet is magyarul. :)

    VálaszTörlés