Ed Westwick játszhatja majd Willt?

Sziasztok!

Bár kis hazánkban csak jövőre jelenik meg az Infernal Devices sorozat első része, Amerikában már a második is a polcokon van. És bizony legalább akkora rajongótábora van, mint a TMI sorozatnak.


 Nálunk még nem olyan divat a hangoskönyv (jegyzem még, én nem is nagyon szeretem), de Amerikában Cassie Clare minden könyvét kiadják audioformátumban is. Ed Westwick volt az, aki felolvasta a City of Fallen Angels-t, ezután pedig Cassie maga kérte, hogy ő olvassa fel a Clockwork Angel-t is. 

Állítása szerint szerette volna kipróbálni, milyen is Ed Will szerepében, mert ilyennek képzelte a viktoriánus korabeli árnyvadászt. Will maga is vagány, szarkasztikus szereplő és rendelkezik egy kis visszafogott, ördögi sármmal is. Ed pont ilyen karaktert alakít a Gossip Girl című sorozatban, hiszen ő maga Chuck Bass. (És egyébként ő lesz Tybalt az új Rómeó és Júlia filmben is, aki szintén egy sötétebb karakter.) 

A rajongói szereposztásokban több színész neve is felmerült Will eljátszására, de sokan közülük is Ed Westwicket látnák legszívesebben a filmben.
Cassandra Clare és Ed Westwick

A dologról a színészt is megkérdezték, és azt mondta, nagyon szívesen elvállalná, mert a könyvek is nagyon tetszettek neki. 

Nos, ujjak keresztbe és szorítsunk! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése