Bella esküvői ruhája és cipője

Sziasztok!
Nos, azt hiszem, végre legálisan is írhatok Bella esküvői ruhájáról anélkül, hogy megkövezne az, aki még nem látta a filmet. (Ha ez mégis előfordulna, már nincs bűntudatom, mert már elég sok idő volt megnézni, aki nem tette, annak ezzel számolnia kellett...)

Na, először is azzal kezdeném, hogy én IMÁDTAM!!! Nem ez az én stílusom, és én nem választanék ilyen ruhát az esküvőmre (már csak azért sem, mert nem vagyok olyan vékony, mint Kristen.) De Bella karakteréhez illetve az esküvő stílusához nagyon illett, és gyönyörű volt! Kiemelte Kristen alakját, egyszerű volt, mégis sokat mutatott... 



A ruhát Carolina Herrera tervezte, direkt Kristenre a Stephenie Meyerrel és Bill Condonnal történt egyeztetések után. 10 vázlat közül választották ki végül ezt a ruhát. A ruhát maga Herrera és négy varrónő fél éven keresztül készítette, krepp szaténból és francia csipkéből. A ruha hátsó részére felülről egészen az uszály végéig 152 gombot varrtak, a két ujján pedig 17-17. Herrera a hátrészt meglepetésnek szánta, úgy gondolta, elég romantikus, és amikor a filmben meglátják a nézők, az igazán drámai pillanat lesz, a szó legpozitívabb értelmében. (Szerintem sikerült a terve ;D) Az eredeti, kézzel készült ruha ára hozzávetőleg 35.000 $, de nem meglepő módon elkezdtek "másolatokat" árulni (mint Kate Middleton ruhájáról is), ezekhez 799 $-ért lehet hozzájutni. 

További információkat találsz még a ruhákkal kapcsolatban ezeken a linkeken magyarul:
















Ami a cipőt illeti, azt az egyik leghíresebb cipőtervező, Manolo Blahnik készítette, és szintén nem meglepő módon ezt is piacra dobták, ráadásul többféle színben, azoknak a kedvéért, akik nem feltétlen fehér cipőt szeretnének. 



És végül íme egy Behind the scenes videó a ruháról:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése