Átalakítás!

Sziasztok!

Mint bizonyára észrevettétek, az oldal megint új külsőt kapott. Nos, ennek az az oka, hogy az előzővel valahogy nem sikerült megbarátkoznom. Lehet, hogy sokkal profibb volt, mint a mostani, de valahogy személytelennek éreztem, és nem volt az az érzésem tőle, hogy igen, ez az én blogom. Tehát a váltás megtörtént, nem ígérem, hogy biztosan ez a külső marad, de egy időre biztosan. :) (Kommentben elmondhatjátok róla a véleményeteket, tényleg kíváncsi vagyok. :D)

De az átalakítás nem csak ezt érinti. Az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a kuckót, ezt nem is tagadom. Ennek legfőbb oka az új blogom, a Cassandra Clare rajongói oldal, aminek a szerkesztését elképesztően élvezem, de tényleg elég sok időmet leköti. 

Viszont új év, új célkitűzések. És ezek közé tartozik az is, hogy felélesszem kicsit ezt a vegyes témájú blogot is. Több tervem van ezzel kapcsolatban, egyelőre még elég kidolgozatlan a legtöbb, de addig is van min dolgoznom. Egyrészt szeretném az oldalt kicsit átláthatóbbá tenni, ez az egyik cél. Illetve nem titkolom, hogy szeretném valamilyen módon jobban összefűzni a blogjaimat, mert már van egy pár. Szóval ezzel kapcsolatban is vannak ötleteim. 

A változások január folyamán valószínűleg apránként meg is születnek, igyekszem minél hamarabb kivitelezni a dolgot. 

Addig is várom a véleményeket, ötleteket, hogy miről szeretnétek olvasni, tetszik-e az új külső stb. :) Minden vélemény érdekel! :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Szia!

    Nekem is jobban tetszik az új design, sokkal barátságosabb. Örülök, hogy átláthatóbbá próbálod tenni, így néha elég nehéz megtalálni bármit is...
    Nem tudom olvastad-e már Karen Marie Moning Tündérkrónikáit, de ha nem akkor nagyon ajánlom, és ez az a téma amit szívesen látnék az oldalon. :)

    Tíria

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Örülök, hogy neked is jobban tetszik. :)
    És nem, még nem olvastam, de már egy ideje tervezem. :) Szóval majd meglátjuk, hogy jön össze. :)

    És köszi, hogy írtál, örültem neki. :)

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés