Cassandra Clare

Sziasztok!

Kaptam olyan linkeket, amelyek Cassandra Clare-rel kapcsolatos híreket ajánlanak a figyelmembe. Nos, köszönöm, örülök, ha ilyeneket ajánlotok.

De lehetséges, hogy sokan lemaradtatok egy nagy változásról. 

A Cassandra Clare könyveivel kapcsolatos hírekkel mostanság azért nem találkozhattok az oldalon, mert új oldalam nyílt. A beígért Cassandra Clare rajongói oldal.

Az Árnyvadász világ oldal jelenleg az egyetlen rendszeresen frissülő magyar Cassandra Clare rajongói oldal (már amennyire tudom). És ott tényleg naprakészen megtalálhattok minden hírt a filmes szereposztásokkal kapcsolatban is. (Amint hivatalos az infó, legkésőbb másnap reggel felpakolom. Mert aludnom is kell néha. xD) Ezeken kívül közvetítem a Twitteren zajló eseményeket is, rengeteg rajongói alkotás is felkerül, külön rovatot szentelek pl. a könyvben szereplő angyaloknak, kifejtős cikkek vannak olyasmikről, mint Valentine neve, a parabatai kapcsolat, az Ave Atque Vale stb. 

Cassandra Clare-ről is osztok meg infókat, és a könyvekkel kapcsolatban is érdekességeket. Fordítok kimaradt jeleneteket, és a Cassie által megosztott kisebb részleteket is. Szóval mindenfélét megtaláltok az oldalon, ami Cassie-vel kapcsolatos. 

Épp ezért ide ezeket a híreket már nem teszem fel. Ebből (is) fakad, hogy itt mostanság kevesebb a hír, és nem Cassie-vel kapcsolatosak. 

Szóval ha valakit Cassandra Clare érdekel, akkor nézzen be arra az oldalra! :D Garantálom, hogy azt is én csinálom. :)



És igen, a Vörös Pöttyös oldalon megjelent szereposztásos hírek is felkerültem már az oldalra, nem is tegnap, hanem már sokkal korábban. Ez abból fakad, hogy a kiadónak és VP Manónak is rengeteg más dolga is van, sok könyvvel kapcsolatban, és nem mindig érnek rá rögtön leközvetíteni az ilyesmit. Ezért érdemes a VP oldal mellett már rajongói oldalakat is látogatni, nem csak Cassandra Clare, hanem más témában is. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése