A GABO-é Rowling új könyve

Sziasztok!

Arról már korábban írtam (itt: http://deszy-diary.blogspot.hu/2012/07/the-casual-vacancy-nem-az-animusnal.html), hogy az már biztos, hogy Rowling új könyvét nem a Harry Potter könyveket megjelentető Animus kiadó adja ki. De a mai napig titok volt, hogy akkor vajon melyik.

A Gabo azonban lerántotta a leplet. Íme a kiírás:

"Éééés, a nagy bejelentés! Kiadónk gondozásában jelenik meg J. K. Rowling első felnőtteknek szóló regénye! A The Casual Vacancy (jelenlegi munkacímén: Átmeneti üresedés) december közepétől lesz kapható a könyvesboltokban és a webáruházunkban.

J.K. Rowling – ki ne tudná, a Harry Potter kalandjairól szóló könyvsorozat szerzője - legújabb regényéről egyelőre annyi derült ki, hogy Nagy-Britanniában szeptemberben jelenik meg, és egy látszólag békés angol kisváros társadalmi feszültségeinek ábrázolása áll a történet középpontjában.

Harry tehát visszavonult, az élet azonban nem áll meg: december közepén időközi választásokat tartunk J.K. Rowling vezetésével!"

Forrás 

FRISS!!! Megkérdeztem, hogy megtartják-e a borítót, és válaszoltak. Azt mondták, hogy egyelőre még nem született róla döntés. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése