Megoldatlan rejtély 3.

Sziasztok!

Ez nem olyan nagy spoiler, de azért...

Kicsoda Dr. Whale? De most komolyan. Szép lassan a legtöbb szereplőről kiderült, hogy kicsoda, de Dr. Whale rejtély. Többször szerepelt, gyanúsnak is mondható, mégsem tudjuk meg. 

A Whale bálnát jelent, ennek ellenére még nem vagyunk sokkal beljebb. Bálna talán egyedül a Pinokkióban van, de azért ez elég érdekes megoldás lenne. 

Sokak szerint a vízhez van valami köze. Így jöttek már olyan ötletek, hogy esetleg a Béka királyfiról van szó. Egyesek ennél bonyolultabb dolgokban gondolkoznak. James Wale rendezte a Frankensteint, sokak szerint Dr. Whale Dr. Frankenstein. Felmerült az a gondolat is, hogy az Artúr mondakörből a Halászkirály.
Aztán sokan azt gondolják, hogy Pán Péterről van szó. A kisfiú, aki soha nem akart felnőni, mégis felnőtt, és a világ legrealistább, legfelnőttesebb állását űzi: orvos. Ha abból indulunk ki, hogy Hook kapitány felbukkan a második évadban, akkor még ez is lehetséges.

Mindenesetre nem kell sokáig várnunk, mert az ígéretek szerint a második évadban mindenre fény derül. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése