Az új Percy Jackson film

Sziasztok!

Bizonyára már sokan hallottatok róla, hogy érkezik az új Percy Jackson film, és én személy szerint ennek nagyon örülök. Még úgyis, hogy a film nem volt túlságosan hű a könyvhöz. 


Hogy miért most írok erről, amikor már kb. fél éve tudok a filmről? Nos, azért, mert az események felgyorsultak.

Ma érkezett a hír, hogy Hermész szerepét (aki fontosabb szereplő lesz, hiszen ő Luke apja) átveszi Nathan Fillion, akit mindenki ismer, maximum nem tud róla: ő Castle a Castle című sorozatban, most pedig Jake Abel apját alakítja majd. :)


A régi szereplők közül már biztosan visszatér Logan Lerman (Percy), Alexandra Daddario (Annabeth) és Brandon T. Jackson (Grover).

Missi Pyle, Yvette Nicole Brown és Mary Birdsong fogják alakítani a sors istennőit, és azt pletykálják, hogy Gina Carano Kirké bőrébe bújik majd. Az imdb adatlap szerint Robert Maillet lesz Polyphemus, Douglas Smith pedig Tyson. 

A rendezői székben Chris Columbust (ő ezúttal producerként lesz jelen) Thor Freudenthal váltja majd.

Én még nagyon szorítok, hogy Kevin McKidd visszatérjen Poszeidónként, mert én őt az első részben konkrétan imádtam. Kérdés, hogy a Grace klinika mellé belefér-e a menetrendjébe. :)

 
A film egyébként 2013. március 26-ra várható, és a címe A szörnyek tengere, csakúgy, mint a regénynek. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése