A Hunger Games film rekordokat döntöget!

Sziasztok!
Gondoltam, beszámolok róla, milyen rekordokkal is büszkélkedhet a Hunger Games - Az éhezők viadala film így az első hétvégéjén. 

Már az előfoglalásokban is rekordokat döntött, a negyedik legtöbb jegyet sikerült értékesíteni belőle elővételben. Csupán a Harry Potter és a Twilight filmek voltak képesek versenybe szállni vele, de ezek közül is többet maga mögé utasított ebben a tekintetben.

Ami az éjféli jegyeladásokat illeti, a Hunger Games 19,7 millió $-t keresett velük, ezzel pedig minden idők legsikeresebb olyan filmje, ami nem folytatás.

Ami az első napot illeti, 68,3 milliót sikerült bezsebelniük, ezzel megfosztva az Alice in Wonderlandot a tróntól, mely a legjobban nyitó nem folytatás filmnek járt ki. De ebben a kategóriában is csak a Harry Potter és Twilight folytatások tudták megelőzni.

Az egész hétvégét figyelembe véve a Hunger Games bevétele 155 millió, amivel minden idők harmadik legtöbb pénzt hozó filmje az első hétvégét tekintve. És a nem nyári időszakban ez minden idők legsikeresebb filmje.

Hát, ha abból indulunk ki, hogy a filmet kb. 80 milliós büdzséből hozták össze, akkor ez már önmagában is szép teljesítmény, de nyilvánvaló, hogy a bevételek még nőni fognak. Ehhez pedig még hozzáadódik a kritikusok és a rajongók pozitív fogadtatása. Itt az új siker!
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése