Újabb Percy Jackson szereplő

Sziasztok!

Már írtam róla, hogy érkezik a Percy Jackson sorozat második részének filmverziója, és a szereposztásról is esett már szó. (http://deszy-diary.blogspot.com/2012/03/az-uj-percy-jackson-film.html)

Újabb hír érkezett a szereposztást illetően, ami engem kicsit elszomorított. Nagyon. Pierce Brosnan nem tér vissza Kheirón szerepében. :( Ez egyrészt azért zavar, mert én mindig úgy képzeltem el Kheirónt, mint Pierce Brosnan, másrészt pedig ha egy szereplőt lecserélnek, sajnos megvan az esélye, hogy mások sem térnek vissza, itt most konkrétan Sean Beanre gondolok Zeuszként, és Kevin McKidd zseniális Poszeidón alakítására.

Helyette Anthony Head alakítja majd a kentaur tanárt, akit már ismerhetünk a Buffy, a vámpírok réme vagy a Merlin kalandjai című sorozatokból, esetleg a Tartózkodó érzelem vagy a friss Oscar-díjas A Vaslady című filmekből. 

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése