Jancsi és Juliska új köntösben

Sziasztok!

A mese modernizálások korát éljük. Ki tudja, hány Hamupipőkére épülő sztorit láttunk már! (Erről korábban már írtam is: http://deszy-diary.blogspot.com/2011/08/cinderella-story.html) Aztán végre a filmkészítők rájöttek, hogy nem csak az üvegcipős sztoriból lehet kiindulni. Itt volt a Beastly a maga Szépség és a Szörnyeteg feldolgozással (még akkor is, ha még mindig nem hozták be Magyarországra. Ejnye!!!), meg A lány és a farkas, most pedig már a csapból is a jövőre érkező kétféle Hófehérke remake folyik. (Tudjátok, még mindig Kristen Stewarttal és Lily Collinsszal a főszerepben. Ezekről is írtam már korábban.) De volt itt már Bűbáj, Shrek és ki tudja, még mi, ahol mellékszereplőkként megjelentek a klasszikusok.

De ha még nem elég az újonnan érkező harcos mesehősökből, akkor jó, ha mindenki felkészül, mert érkezik a Jancsi és Juliska feldolgozás! A film a Hansel and Gretel: Witch Hunters, azaz Jancsi és Juliska: Boszorkányvadászok címet viseli. Ebből már szinte látjuk is, hogy nem egy habos-babos sztorira kell készülnünk, hanem igazi akcióra. És valljuk be, a Jancsi és Juliska féle boszorkányt a kemencébe megmozdulás valóban elég izgalmas, ha szó szerint kívánják megjeleníteni.

A film női főszereplője Gemma Arterton, akit imádok, és ezért is várok olyan régóta erre a filmre. Őt a legtöbben valószínűleg a Perzsia hercegéből ismeritek, de szerepelt a Titánok harcában, egy James Bond filmben, a St. Trinians-ben és a Tamara Drewe-ban is. (És ő játszotta Elizabeth Bennet-et a Lost in Austen című Büszkeség és balítélet feldolgozásban, ezt se feledjük el!) Jancsit egy számomra kevésbé ismert színész, Jeremy Renner alakítja majd, kíváncsian várom őt is. :)

A történet tizenöt évvel azután játszódik, hogy Jancsi és Juliska megölték a boszorkányt. Azóta a testvérek fejvadászokká váltak, akik a boszorkányokat üldözik a világ minden táján. 
Gemma Arterton szerint a film nagyon sötét lesz, afféle Tarantino stílusú. Sőt, azt is elárulta egy interjúban, hogy a filmben lesznek visszaemlékezések, amikben az első boszorkány megölését is láthatjuk.

Nos, és hogy miért pont most írok erről a filmről? Azért, mert megérkezett az első kép belőle! :D Íme:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése