A Cinderella Story

Sziasztok!

Ezúttal egy filmajánlóval készültem... 

Tudom, hogy már nagyon sok modern tiniverziója készült a Hamupipőkének, de bevallom, én nem tudom megunni őket. Csak hogy a két valószínűleg legismertebbet említsem: A Cinderella Story (Los Angeles-i tündérmese) Hilary Duff-fal és Chad Michael Murray-vel a főszerepben, és az Another Cinderella Story (Hamupipőke-történet) Selena Gomezzel. Utóbbi megspékelve egy kis tánccal és énekléssel.



 Nos, itt a legújabb feldolgozás Lucy Hale-lel, akit a Pretty Little Liars című sorozatból (is) ismerhettek, bevallom, én imádom, és Freddie Stromával, aki pedig a Harry Potter filmek Cormac McLaggenje. 



Ez sem egy szimpla feldolgozás lesz, hiszen ezt is felturbózták egy kis énekléssel (és valószínűleg tánccal), de ebben a Selena Gomezessel ellentétben nem a táncon, hanem az éneken lesz a hangsúly. Hiszen a címe is: A Cinderella Story: Once Upon a Song (azaz Hamupipőke-történet: Volt egyszer egy dal).


A film, ha minden igaz idén ősszel érkezik. Addig is itt egy kis részlet:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése