The Host - A burok filmhírek

Sziasztok!

Nos, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én rettenetesen örülök, hogy úgy tűnik, végre tényleg beindultak a The Host - A burok című könyv filmadaptációjának előkészületei. Három szereplőnk már meg is van (http://deszy-diary.blogspot.com/2011/05/host-burok-szereposztas.html és http://deszy-diary.blogspot.com/2011/11/burok-szereposztas.html), és most újabb főszereplővel kapcsolatban indultak meg a pletykák.

A híresztelések szerint ugyanis William Hurt (A grófnő, A Hihetetlen Hulk stb.) csatlakozik a gárdához, méghozzá ő lesz Jeb, Melanie nagybátyja. Jebnek nagy szerepe van a lelkekkel szembeni ellenállásban, úgyhogy én nagyon örülnék, ha tényleg William Hurt nyerné el a szerepet, mert elképesztően jó színész, és közel áll ahhoz, ahogyan én Jebet elképzeltem a könyv alapján.

A film többi készítője is biztató. A rendező Andrew Niccol, aki például a most futó Lopott idő készítője. Ő írja a forgatókönyvet is, és ebben is van már tapasztalata: az ő nevéhez fűződik például a Percy Jackson film és a Terminál is. 

A film a hírek szerint 2013-ban jön majd ki. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése