Mortal Instruments képeslapok 3.

Sziasztok!

Megérkezett a 3. Mortal Instruments képeslap. :D (Még ha nem is postán jött... xD) Remélem, ez is tetszeni fog.

De még mielőtt betenném, néhány dologra szeretném felhívni a figyelmeteket. Először is, még mindig tart a szavazás, hogy melyik regények első fejezete kerüljön fel nyáron. Jelen állás szerint a City of Fallen Angels és a Clockwork Angel lennének azok.

Van még egy másik szavazás is, ami pedig arról szól, hogy szeretnétek-e új design. Nos, az eddigiek alapján úgy látom, hogy igen, de a szavazás még tart! :D

Illetve szeretnélek titeket újra megkérni, hogy holnap délelőtt küldjétek nekem az energiát, mert matek vizsgám lesz, és nagyon-nagyon szeretnék átmenni rajta. :D (Egyébként, ha valakit érdekel, sorok, integrálás és valószínűségszámítás az anyag...) Szóval, küldjétek az energiát, és drukkoljatok, mert ha átmegyek, akkor kaptok egy Mortal Instruments sorozattal kapcsolatos meglepit, aminek szerintem nagyon örülnétek! (Higgyétek el, tetszeni fog! :D)

És akkor most már tényleg jöjjön a képeslap:


És a szöveg fordítása:

Szerintem az őszi téma jó lenne.
Magnus

ELVETVE! ELVETVE!
Isabelle, megőrültél?
- Alec
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése