Hírek, közérdekű, könyvjelző

Sziasztok!

Nos, egyrészt elértük a 7000. látogatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem gondoltam volna, hogy bármikor eljutunk idáig, szóval nagyon-nagyon örülök neki, és mindenkinek köszönöm! Remélem, ezután is találtok majd érdekes dolgokat, híreket a blogon, amik miatt érdemes lesz visszatérnetek. :D

Emlékeztek talán, hogy volt egy lájkolós nyereményjáték az Ulpius facebook oldalán, és mondtam, h ha bekerülök az első 10-be, akkor két regény első fejezetének a fordítását is megkapjátok. Nos, az első 10-be nem kerültem be, de egy könyvet azért vehetek 99 Ft-ért. Szóval, bár nem sikerült a cél, azért megkapjátok a 2 fordítást. :) A szavazáson első 2 helyezett regény első fejezetét lefordítom. :)

Aztán. Egy kérésem is lenne. Szóval, a Tetszett és Nem tetszett gombokat nem igazán használjátok. Látom, hogy sokan látogatjátok az oldalt, de a legtöbben nem hagytok semmi nyomot magatok után. Nem kérem, hogy hosszú kommenteket írjatok, vagy chat-en írjatok, de egy gomb megnyomása kb. 2 másodperc, szóval légyszi használjátok. Nagyon örülnék a visszajelzéseknek. :) Köszi!

És akkor még a végére. :) Kedden fogok vizsgázni matekból, ami finoman szólva is nem lesz könnyű. Szóval... Légyszi drukkoljatok nekem! :D Küldjétek az energiát! Ha sikerül a matekvizsgám, kaptok egy kis meglepit, ami a Mortal Instruments sorozattal kapcsolatos. :) És sztem nagyon fog nektek tetszeni. :D Szóval megéri drukkolni! :D

Na jó, a végére pedig jöjjön egy a beígért könyvjelzők közül! :D


Remélem tetszik, lehet nyomtatni! ;D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése