Jó reggelt! - He lives in you

Sziasztok!

Nagyon örülök neki, hogy tegnap már 5-en használtátok a Tetszik gombot. De természetesen nem csak akkor nyomhattok gombot, ha tetszett valami. Akkor is, ha nem tetszik (Nem tetszett), sőt, most csináltam egy újabb gombot azoknak, akiket a cikk nem érdekelt. Az oldal sokszínűségéből adódóan nem biztos, hogy mindenkit minden téma érdekel. Pl. a Mortal Instruments rajongókat nem biztos, hogy érdeklik a Twilight-os cikkek, és fordítva. Ha használjátok ezt a gombot, akkor lesz róla valami kis fogalmam, hogy mi érdekel titeket és mi nem. :)


És akkor így reggel, hogy jól induljon a nap, egy újabb Disney gyöngyszem a sok közül! Oroszlánkirály 2! Bevallom, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint bármelyik híres szám az első részből! Gyönyörű dallam, gyönyörű előadás, gyönyörű szöveg! Tipikus sírós szám, úgy, hogy közben nem halottasmenet dallama van. Imádom! És itt említeném meg azt, hogy Bereczki Zoltán énekli a dalt, de itt még sokkal fiatalabb. Először fel sem ismertem a hangját! :D Pedig sokat hallgatom! :D De nagyon tetszik!

Erről a számról mindig az apukám jut eszembe, aki sajnos már nincs velünk. Ezért kerülök mindig sírásközeli állapotba tőle. Hátha te is így leszel vele, hallgasd meg!

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése