Királyi esküvő xD és hírek a frissekről

Sziasztok!

Nos, sajnos beköszöntött a vizsgaidőszak, minden egyetemista és főiskolás réme. (Már megbeszéltem egy ismerősömmel, hogy aki kitalálta a vizsgaidőszakot, azzal élesben végigcsináltatnám a Fűrész összes részét. xD)

Na szóval, ennek következtében, ahogy azt már korábban is írtam, nem lesz időm kimaradt jeleneteket fordítani. Szóval a maradék két Üvegváros kimaradt jelenetre még várni kell. DE!!!!!

Cserébe tart a szavazás, és a nyertes regény első fejezetének fordítása fel fog kerülni, illetve lehet (ha szavaztok rám az Ulpius oldalán [a linket egy előző bejegyzésben megtaláljátok], akkor biztosan) hogy több regényé is, ha jók lesztek. :) 

Ezenkívül szeretném, ha ez alatt az idő alatt sem maradnátok úgy általában frissítés és ÜVEGVÁROS nélkül. Így azt találtam ki, hogy mivel Cassie Clare megosztott egy 10 részes, képeslapok hátoldalán megírt novellát, ami az Üvegváros és a Bukott angyalok városa között játszódik, és ezek rövidebbek, mintha a kimaradt jeleneteket fordítanám, tehát belefér az időmbe, ezek egyesével fel fognak kerülni a vizsgaidőszak ideje alatt.
Ezenkívül fel fogok tenni néhány általam készített könyvjelzőt is, amiket ki tudtok nyomtatni, ha tetszenek, illetve néhány hír és videó is fel fog kerülni, plusz lehet egy-két novellám is.

Szóval ne feledjétek! A vizsgaidőszak alatt is lesz frissítés, és amint vége hozom a maradék kimaradt jeleneteket, először az Üvegvárosból, aztán a Hush, hush-ból és valószínűleg néhány Meg Cabot könyvből is. Illetve jönnek a regények első fejezetei is. :) Várlak titeket addig is, nehogy elfelejtsetek!


Mára ezenkívül készültem egy vicces képpel, mert Vilmos és Kate esküvőjét még mindig nem sikerült kihevernem. xD Íme:


Nos, ennyit mára. Gyertek vissza a vizsgaidőszak alatt is!

Pussz:

Deszy
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése