Rowling új könyve Pagford városkáról: Az alkalmi üresedés

Íme a könyv tartalmi ismertetője:


Amikor Barry Fairweather váratlanul meghal negyvenes évei elején, Pagford kisvárosát sokkos állapotban hagyja.
Pagford látszólag angliai idill, kövezett piactérrel, egy ősi apátsággal, de a hazugságok csinos hálója mögött a városka háborúban áll.
A gazdagok háborúznak a szegényekkel, a tinik a szüleikkel, feleségek a férjeikkel, tanárok a diákjaikkal. Pagford nem az, aminek első pillantásra látszik.
És az üres hely, amit Barry hagyott maga után a községi tanácsban, hamarosan a legnagyobb háború katalizátorává válik, amit a városka valaha látott. Kié lesz a dicsőség a szenvedéllyel teli és váratlan felfedezésekkel járó választáson?
Fekete humorral, provokatív gondolatokkal és folyamatos meglepetésekkel, Az alkalmi üresedés J. K. Rowling első regénye felnőtteknek.


Nos, ahogy már írtam az előző bejegyzésben, a könyv idén szeptember 27-én már meg is jelenik, a hírek szerint ebook és papír alapú formátumban is. Rowling maga a következőket mondta: „A szabadság, hogy új területeket fedezhetek fel, egy ajándék, amit Harry sikere hozott el nekem.”


Friss!!! A könyv angolul 480 oldal. 
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése