Öngyilkos lett a rókaképű lány?

Sziasztok!

Megint Hunger Games. A sorozat egyes rajongói szerint az ötös körzetből jött, Katniss által rókaképűnek keresztelt lány (a filmben Foxface néven fut) öngyilkosságot követett el. Szerintük nem véletlenül ette meg az éjfürtöt, hanem pontosan tudta, hogy a bogyó mérgező, és így akart véget vetni az életének és ezzel az öldöklésbeli részvételének és az állandó menekülésnek és bujkálásnak. 

És ha az ember belegondol, tulajdonképpen ez még nem is annyira lehetetlen elképzelés. Akár még igaz is lehet, ha az ember így közelíti meg a dolgokat. Ha belegondolunk, elég okos lánynak tűnt ahhoz, hogy tudja, a bogyó mérgező. Bár az is lehet, hogy nem okos volt, csak szimplán leleményes. Az biztos, hogy elég keveset tudunk meg róla, fogalmunk sincs, mik cselekedeteinek indítóokai.

Mindenesetre ha engem kérdeztek, nem hiszem, hogy erről lenne szó. Ha öngyilkos akart volna lenni, bizonyára már talált volna módot korábban is, és nem igyekezett volna annyira élelmet lopni, és elbújni. De persze ez az én véleményem, a történetébe akár még az öngyilkos szál is belefér. Ki tudja?

Megkérdezték a dologról Jackie Emersont is, aki a filmben alakítja a vörös hajú lányt, íme:


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

1 megjegyzés :

  1. Szia!
    Szerintem sem volt tudatos a dolog, különben nem abból vett volna, amit Peeta már összegyűjtött, hanem egy random bokorról. Felesleges lett volna lopni.

    VálaszTörlés