Mortal Instruments filmhírek!!!! :D

Sziasztok!

Újabb hírek a Csontváros film háza tájáról. :D Cassandra Clare, az írónő tegnap találkozott a rendezővel és a forgatókönyvíróval, illetve a Constantin filmstúdió egyik képviselőjével. Clare szerint a rendező olyan részletekbe menő kérdéseket tett fel, hogy elő kellett vennie az iPadjét, és újra beleolvasni a Csontvárosba. Azt írta, a rendező olyan részletekre is emlékezett, amelyekre ő nem, és ezt mindenképpen jó jelnek tekinti. 

Megerősítette, hogy Lily Collins rengeteg más projektje mellett még mindig benne van a filmben, a pletykák ellenére továbbra is ő Clary. Jelen állás szerint augusztus 15-én kezdik majd a forgatást.


További hír, hogy a szereplőválogatás vezetője egyeztetett Lily Collins-szal, hogy ő kit látna szívesen Jace és Simon szerepében, ami fontos, hiszen neki kell majd mindkét fiúval csókolóznia. Lily már letette a voksát Jamie Campbell Bower mellett Jace szerepére, és Clare szerint Simon szerepére is van egy jelöltje, akit a rajongók is szeretnek, és talán Lily képes meggyőzni a fiút, hogy vállalja a szerepet. 

De vajon ki lehet ő? Nos, az egyik rajongói kedvenc (és mellesleg Cassie is támogatja az ötletet) Simon szerepére Logan Lerman (jobb), és figyelembe véve, hogy Lily épp együtt forgat vele, lehet, hogy az írónő rá utalt. De Max Irons (Jeremy Irons fia) neve is felmerült már a szerep kapcsán.


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én Logan Lermannek örülnék, ha még belefér a menetrendjébe a Percy Jackson második része mellé. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

3 megjegyzés :

  1. A kép alapján egyértelműen Logan a megfelelő Simon. Bár Logant nem ismerem, mint színészt.
    Maxnak amúgy is ott egy nagyobb projekt, a Burok (mivel elvileg trilógia - és remélem, hogy az is lesz).
    Jamie-vel már kezdek megbarátkozni. Pl.: Florence + The Machine - Never Let Me Go klipjében tetszett Jamie :))
    Akikre nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz végül a befutó: Alec, Magnus és Luke (kedvenc mellékszereplőim :D) és persze Valentine.

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    :D Igen, számomra is feltétlenül Logan a nyerő, és szeretem is a filmjeit. Ági, ezek alapján még nem láttad sem a Percy Jacksont sem az új A három testőrt. Szóval csak javasolni tudom, hogy nézd meg őket! :D

    Igen, A burok nekem is eszembe jutott, már azt is alig várom. :D

    Amúgy Jamie-vel én már elég rég megbarátkoztam, de most hogy írod, amikor először láttam azt a klipet, akartam is posztolni, mert annyira Jace-es benne. Csak aztán elfelejtettem. :D Meg az Alex Pettyferrel kapcsolatos további véleményemet is szeretném még kifejteni, szóval szerintem hamarosan újabb poszt várható Jace ügyben. :D

    Igen, rájuk én is kíváncsi vagyok. Főleg Luke-ra, mert róla van a fejemben egy elég határozott kép, mert rögtön úgy képzeltem el, mint a Szívek szállodájában Luke. xD De nagy eséllyel nem ő lesz az... Alecre nem kell magyarázni, miért vagyok kíváncsi, remélem, nem egy túl nyálas szépfiút választanak. Magnus pedig azért érdekel, mert bár félig ázsiai, remélem nem lesz túlságosan az.
    Valentine-t pedig elég nehéz lesz eltalálni, mivel egyrészt jó pasinak kell lennie, hiszen el kell róla hinnünk, hogy egykoron maga köré tudta édesgetni a többi Árnyvadászt, másrészt viszont a tökéletes gonoszt is el kell tudnia játszani. Jace mellett szerintem az ő szerepe a legnagyobb kihívás. :) (És én nem szeretem Daniel Craig-et, akit sokszor emlegetnek a szereppel kapcsolatban.)

    Köszi, hogy írtatok!

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés