TOP Filmes esküvők 3.

Sziasztok!

Nos, ezúttal nem a szokványos habos-babos esküvőjelenettel készültem, sőt... De nem hagyhattam ki a sorból, mert hiába nem magán az esküvőn van a hangsúly, meghatározó jelenete a filmnek.

Nem árulok tovább zsákbamacskát, ez a jelenet a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részéből Bill és Fleur esküvője. Egyrészt van benne annyi vidámság (bár ez is főleg az előkészületekben), ami néhány pillanatra visszarepít abba a régi, könnyed, vicces, kevésbé sötét HP világba a sorozat elejéről. Másrészt pont az ellenkezőjét is megteszi. Egy esküvőhöz és a vidám zenéhez képest a hangulat meglehetősen nyomasztó. Nem a világosság, a vidámság jellemzi. Elég csak megnézni Fleur ruháját. Fekete egy esküvői ruhán???

És ami még nagyon tetszett, ami a pánik kitörése után történt. Csak néhány pillanat, de ahogyan Fleur és Bill összebújnak, mintegy elmondva egymásnak, hogy bármi történjék is ezután, akár meghalnak, akár nem, szeretik egymást... Szép jelenet!

Angolul: http://www.youtube.com/watch?v=cLQilM8naiY&list=PL222B8EAAB7A7DAD8&index=8&feature=plpp_video

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése