The Lucky One

Sziasztok!

Először is azzal kezdeném, hogy nem tartozom a Zac Efron rajongó tinilányok közé, és soha nem is tartoztam. De azok közé sem, akik elítélik őt és leírják, mint színészt, csak azért, mert szerepelt a High School Musical-ben. És pont.

Ami viszont Nicholas Sparks regényeit, és az ezekből készült filmeket illeti, egészen nyugodtan kijelenthetem, hogy neki viszont rajongója vagyok. Ha esetleg nem tudjátok, ki ő, akkor elsorolok néhány filmet, ami az ő regényéből készült. Szerelmünk lapjai, Üzenet a palackban, Éjjel a parton, Séta a múltba, Kedves John és Az utolsó dal. Ezekben a filmekben olyan színészek játszottak, mint Rachel McAdams, Ryan Gosling, Kevin Kostner, Paul Newman, Mandy Moore, Richard Geere, Channing Tatum, Amanda Seyfried, Liam Hemsworth és Miley Cyrus.
Nicholas Sparks az egyik leghíresebb és legkedveltebb romantikus könyv szerző, annak ellenére, hogy férfi. A történetei mindig megríkatják az embert, legalábbis engem biztosan.

Nos, most pedig jön a legújabb Nicholas Sparks film. És hogy hogy jön a képbe Zac Efron? Gondolom, már kitaláltátok. Ő lesz a férfi főszereplő. És nagyon kérem azokat, akiket ez eltántorítana attól, hogy megnézzék a filmet, hogy ne! Nézzék meg, mert szerintem nagyon jó kis film lesz.

A könyvet volt szerencsém olvasni, Szerencsecsillag címmel jelent meg magyarul. A könyv történetét az egyszerűség kedvéért bemásolom, mert gyanítom, képtelen lennék ilyen jól összefoglalni. xD

"A tengerészgyalogságtól leszerelt Logan Thibault a fél országot átszelő, Coloradótól Észak-Karolináig tartó gyaloglással igyekszik szabadulni az iraki háború nyomasztó emlékétől. Útjának azonban a lelki megtisztuláson kívül más célja is van: egy lányt keres, akinek a fényképére a háború zűrzavarában bukkant. A képet megtartotta, és ettől kezdve rámosolygott a szerencse, előbb a pókerben, majd a harctéren is, minden veszélyhelyzetből sértetlenül került ki. Osztagában az a szóbeszéd járta, hogy különleges erő védi. És ez talán így is volt…
A fénykép keveset árul el a lány kilétéről, de az a kevés nyom egy Hampton nevű észak-karolinai kisvárosba vezet, ahová Logan hosszú, kalandos út után érkezik meg. Némi keresgélés után rátalál a gyermekét egyedül nevelő fiatalasszonyra, Elizabethre, akinek arcát már oly régóta ismeri…"

Nos, igen. Ez lenne a történet. ÉS NAGYON JÓ!!!!! Tessék elolvasni, aztán megnézni! ;)

Most pedig megérkezett végre az első plakát és az első kisvideó a filmhez, amiben jelenetek láthatunk a filmből, és maga Nicholas Sparks is beszél a történetről, és arról, miért volt más ezt a könyvet megírni, mint a többit. A színészek is megszólalnak, a producer, és még ki tudja, ki mindenki... xD

Íme a plakát:


Itt pedig a videó:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése