Tévésorozat lehet az Üvegtrónból!


Pont néhány hete beszélgettünk róla néhány blogger ismerőssel, hogy vétek, hogy az Üvegtrónra még nem csapott le egy filmes sem - most pedig érkezett a bejelentés: eladták a könyvek tévés jogait!

 
A sorozat jogait a The Mark Gordon Company vette meg, akik például a Grace klinika és a Gyilkos elmék sorozatokért felelősek, illetve olyan filmekért, mint a Ryan közlegény megmentése és a Holnapután.

Hogy innen merre tovább, az persze egyelőre még kérdéses, de a kezdet biztató. Remélhetőleg nem sikkad majd el a projekt.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Ó ez jó hír.Remélem jó szereplők lesznek és nem rontsák el nagyon a képzeletbeli emberkéimet.Nem szeretnék csalódni mert már jártam így a Szürke ötven árnyalátánál elrontották nagyon az elképzelt szereplőimet mert a Ana nem tetszett és így már nehezebb olvasni:De örülök,hogy ebből a csodás könyvekből sorozat lesz.Izgatottan várom :)

    VálaszTörlés
  2. Ennek kimondhatatlanul örülök. Már csak az a kérdés, hogy mennyire változtatják meg a történetet és a szereplőket, remélem nem nagyon drasztikusan. :-) Annyira örülök, hogy a kedvenc könyveimből sorozatot csinálnak, Végzet ereklyéi, Üvegtrón........komolyan most már a várakozásba fogok belepusztulni.

    VálaszTörlés