Megvan a Kezek és fogak erdeje főszereplője!


Úgy tűnik, halad előre a Kezek és fogak erdeje film! A jogok már elkeltek egy ideje, de eddig nem sok minden konkrétumot tudtunk róla, hogy áll a projekt. Most azonban megvan a főszereplő! 

És hogy ki alakítja Maryt? Ismerős lesz az arca, hiszen a Trónok harca Maisie Williamse, azaz Arya alakítja majd. 


A sztori egy poszt-apokaliptikus zombis történet. Mary világában egyszerű szabályok uralkodnak. Ha élni szeretnél, nem hagyod el a faludat és nem lépsz be a Kezek és Fogak Erdejébe, a zombik közé…
A falu lakói életüket a közösségnek szentelik: elfogadják a Nővérek irányítását, buzgón szolgálják Istent, párt találnak maguknak és gyermeket nemzenek. A Föld utolsó túlélőiként kötelességük elfogadni sorsukat.
A faluban azonban rejtélyes események történnek, ráadásul Mary nem a neki rendeltetett férfiba szeret bele. Nincs maradása: elindul, hogy a védelmező kerítés túloldalán kilépjen az ismeretlenbe, és választ kapjon kérdéseire. 

Már beszereztem egy ideje a könyvet, de most le kéne porolnom, és végre tényleg elolvasni. 
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése