Twilight sorozat WTF??? o.O

Sziasztok!

Már a magyar oldalakon is megjelentek azok a hírek, hogy a Twilight történetéből sorozat készülhet. Íme a hír: http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20120116-az-alkonyat-sorozat-folytatodhat-az-otodik-film-utan-is-talan.html

És akkor röviden a véleményem a dologról, ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni. 

Az első reakcióm ez volt, mert komolyan azt hittem, ez valami rossz vicc.



Aztán következett a rádöbbenés, hogy ez teljesen komoly...



És végül beütött a teljes felfogás állapota...

Vizuálisan kb. ez játszódott le, most pedig jöjjön a tényleges véleményem:
Maga az ötlet nevetségesen, bosszantóan, idegesítően, dühítően szörnyűséges. Ez már egyáltalán nem a Twilight szeretetéről szól, nem is arról, hogy örömet szerezzenek a rajongóknak, hanem csak a pénzről. Semmi másról nem szól, csak arról, hogy egy újabb bőrt húzzanak le a sorozatról, legyen belőle még egy kis pénz, bármi áron.

Ha lenne ötödik kötet, azt mondom oké, legyen ötödik film. Vagy ha azt mondták volna az Eclipse-nél, hogy figyu, nem teszünk bele részeket a Bree-ről, hanem csinálunk róla egy plusz filmet, na még arra is azt mondom, oké, belefér. Vagy ha azt mondanák, hogy kijött nekünk egy Twilight világa kötetünk, egy csomó vámpír érdekes élettörténete benne van (pl. Jane, Garrett, Benjamin stb.), csináljunk mindről egy rövidfilmet, aztán egy ilyen montázsszerű dologgá összevágva bemutatjuk moziban, aztán kiadunk belőle egy DVD-t, szigorúan az eredeti mellékszereplőkkel (azaz Jane ugyanúgy Dakota Fanning legyen, stb.), azt mondom, oké, talán még ez is érdekes lehet, és nem zavar, hogy pénzt akarnak kihúzni a zsebemből.

Na de egy sorozat? Az tuti, hogy az eredeti színészek nem vállalnák el, nélkülük pedig látatlanban megmondom, fabatkát sem érne az egész. Ráadásul nincs történet. Miből akarják? Nyújtanák össze-vissza, nem lenne se füle, se farka. Mint pl. láttuk ezt már a Dirty Dancing sorozatnál vagy a 10 dolog, amit utálok benned sorozatnál. NEM KELL!!!

Szép volt, jó volt, hiányozni fog, de ez a vége. Búcsúzzanak el a szereplők és a történet méltósággal. Így is annyi pénz volt belőle, legyen elégedettek azzal, és keressenek új sorozatokat, amik sikeresek lehetnek. Pl. ott van nekik a Hunger Games, gyúrjanak arra.

Szóval ez az egész hír, és egyáltalán az, hogy felmerülhet ilyen ötlet, elszomorító és kiábrándító.
Végül annyit kérdeznék: MIÉRT???????? o.O
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése