Hivatalos szereposztás vs. Hivatalos borító

Sziasztok!

Valaki elkészítette a City of Lost Souls - Elveszett lelkek városa hivatalos borítójának manipulációját, a hivatalos szereposztással, Jamie-vel és Lilyvel. Nos, mit szóltok?


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Hááát, nem is tudom.. Sajnálom, ha megbántok valakit, de Jamie egyszerűen undorító. Annyira ocsmány, hogy vallatni lehetne vele. Szerintem Alex Pettyfer alkalmasabb lett volna Jace szerepére. Egy csomó emberke úgy van vele, hogy Jamie elrontotta a filmet már azzal, hogy szereplő lett. A film (bár még el sem készült) vesztett 12 rajongót...Lily-vel nincs semmi baj, őt csípem :)

    VálaszTörlés
  2. Az egy dolog, hogy Jamie nem tetszik, szerintetek nem jó pasi. Ezt meg tudom érteni. (Én sem tartottam annak, halkan megjegyzem.)

    De ettől szerintem a filmet még nem kellene leírnotok, amíg nem láttátok. Jace nem csak a külseje miatt jó pasi, hanem a beszólásaiért, az egész kisugárzásért. Ráadásul a filmet nem csak Jace miatt kell/lehet megnézni, hanem a többiek miatt, és a történet miatt is. Egy szereplő nem elég ahhoz, hogy egy film rossz legyen. Ráadásul annak ellenére, hogy szerintetek nem jó pasi, Jamie még jó színész.

    Illetve hozzátenném, hogy felajánlották a szerepet Alex Pettyfernek, pontosan a rajongók miatt, de visszautasította. Kényszeríteni pedig ugye nem lehet.

    VálaszTörlés