BD: 135 perc

Sziasztok!

Megint egy Breaking Dawn-nal kapcsolatos hírrel érkeztem. 

Az IMDb szerint a Breaking Dawn film első része 135 perc hosszú lesz, azaz 2 és negyed óra. Csak úgy összehasonlításként a Twilight 122 perc, a New Moon 130 perc, az Eclipse pedig 124 perc hosszú. Tehát, még annak ellenére is a Breaking Dawn első része a leghosszabb, hogy a könyvet két részre bontották. És ha belegondol az ember, az igazi akció és izgalom a második részre várható. Persze, tudjuk, hogy beleírtak a filmbe egy-két csetepatét a farkasokkal, de akkor is... A második részre lényegesen több dolog marad: SPOILER!!!! Bella új alakja és első vadászata, Nessie és képességeinek bemutatása, illetve annak kifejtése, hogy milyen gyorsan nő, Jacob bevésődésének kibontakozása, a Volturis konfliktus, az új vámpírok hada stb. stb.  SPOILER VÉGE!!!!

Én nagyon örülök, hogy hosszú lesz, minél hosszabb, annál tovább élvezhetjük! ;) És remélem, az utolsó még ennél is hosszabb lesz. :D Már alig várom!
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése