Csúszik a Hamuváros


Sziasztok!

A mai napi gyászhír. A Hamuváros forgatását elhalasztották, egyes hírek szerint törölték. 

Bár a rossz bevételek ellenére biztosnak látszott a Hamuváros film sorsa, úgy tűnik, mégsem volt az. Alig egy héttel a forgatás kezdete előtt, hiába készültek a színészek gőzerővel, elhalasztották. Martin Moszkowicz, a film egyik producere a következőt mondta a The Wrap-nek:


"A Constantin Filmnek már hagyományai vannak a filmek szélesvászonra adaptálásából. Az, hogy a Hamuváros forgatását csúsztatjuk, nem volt könnyű döntés. De miután az összes partnerrel beszéltünk, nyilvánvaló volt, hogy előnyös lesz a filmet máshová tenni a jelenlegi piacon. A Mortal Instruments sorozatnak hihetetlenül hűséges rajongótábora van és egy bestseller könyvsorozat. Amíg Cassandra Clare elképzelését a nagyvászonra hozzuk, szeretnénk biztosak lenne benne, hogy kihozzuk a benne lévő potenciált."

Az oldal valamivel később frissítette a cikket azzal, hogy mi lehet az ok:

"A döntést azután hozták meg, hogy a Constantin beszélt a nemzetközi terjesztőkkel a Toronto International Film Festivalon. Bár a Constantin elkötelezett a folytatás mellett, a vállalat nem akarta siettetni a dolgot egy befejezetlen forgatókönyvvel, hanem inkább kivárják a megfelelő időpontot."

Martin ezután tweetelt is a dologról:A legnagyobb tiszteletem a TMI fandomé. Jól akarjuk megcsinálni a Hamuvárost. Hasznát vesszük majd az időnek. 

A második posztban pedig a WeNeedCityOfAshes hashtagre reagált, amit a rajongók rögtön használni is kezdtek azért, hogy lássák, van igény a filmre. Martin szerint jó, hogy hallatják, hallatjuk a hangunkat.


Ez pedig a teljes sajtónyilatkozat, amit Martin a Facebook oldalán közölt:

LOS ANGELES (September 10, 2013) – Constantin Film announced today that it has postponed the start of principal photography of THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF ASHES.
THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF ASHES is the sequel of Constantin Film’s movie adaptation of THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES, the first book in the bestselling series by Cassandra Clare that has sold over 24 million copies to date.
THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES opened on August 21 and has a $70M worldwide box office take after 3 weeks in release. The book series is currently #1 on the New York Times bestseller list for children series.
THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES is a Constantin Film International GmbH and Unique Features (TMI) Inc.
Productions.
The push of THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF ASHES allows Constantin Film to analyze the results to date and reposition the franchise in order to maximize the results for future installments.
Said Martin Moszkowicz of Constantin Film and an executive producer on the franchise: “Constantin Film has a long tradition of adapting books to the big screen. Pushing back the start of production of CITY OF ASHES was a decision we did not take lightly. But after speaking with all of our partners on the creative and distribution side, it was clear that it will be beneficial to have more time to reposition the film in the current market place. THE MORTAL INSTRUMENTS series has an incredibly loyal and ardent fan base and is a bestselling book series. While taking Cassandra Claire’s vision to the screen we want to make sure to draw on the full potential of the franchise.”
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése