Legolas a Hobbit harmadik részében

Sziasztok!

Bizonyára sokan tudjátok, hogy bár az A hobbit filmek a Gyűrűk ura előtt játszódnak, Peter Jackson jó néhány szereplőt visszahívott a régiek közül. Nyilvánvalóan feltűnik Gandalf, Galadriel és Elrond is, illetve még Zsákos Frodót is visszahozzák valamilyen úton-módon. 

Ami viszont sokak számára meglepő lehet, hogy bizony Legolast is látni fogjuk, hiszen az A hobbit egyik szereplőjének, Thranduilnak (Lee Pace alakítja, és előre várom) a fia, és mivel tündeként halhatatlan, megvolt a lehetőség, hogy lássuk őt ebben a filmben is. (Nem, Viggo Mortensen nem tér vissza Aragorn szerepében.)

Orlando Bloom rögtön igent mondott a felkérésre, és állítása szerint izgatottan várta a forgatást, már csak azért is, mert tíz évvel később Legolas fiatalabb énjét kell játszania. De mint kiderült, az aggodalomra nem volt ok: pontosan illett rá Legolas minden korábbi ruhadarabja, és a paróka illetve a fülek is. 

Íme az első kép Legolasról:


Forrás
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése