Titanic 2. - Trailer

Sziasztok!

A Titanic című James Cameron film minden idők egyik legsikeresebb filme! Rengeteg Oscar, hihetetlen szereplőgárda, könnyekig megható történet, hatalmas bevétel és eszméletlen ismertség világszerte! Miért is ne készíthetnék el a film folytatását? Ja, hogy mindkét főszereplő meghalt? Nem akadály! A modern technika csodákra képes! Vegyünk egy hatalmas jégtömböt az óceán mélyéről, spékeljük meg a modern csodával, és kész is az istant folytatás!

Ez persze csak egy vicc. Egy nagyon jól sikerült vicc! Sokan (beleértve engem is) első ránézésre elhittük, hogy tényleg lesz Titanic 2! Majdnem lefordultam a székről! Hihetetlen ötletes ez a videó! Nagyon jól összevágta, aki csinálta!

INNENTŐL SPOILER, SZÓVAL HA NEM AKAROD, HOGY MINDEN POÉNT LELŐJJEK, ELŐBB NÉZD MEG! Elmondom, melyik jelenetek a kedvenceim: amikor Jack kiguglizza Rose nevét, amikor elmegy a sírjához (nagyon élethű), és amikor beül a Titanic musical-re! Azon annyit röhögtem! Nagyon vicces kis videó! :D

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése