A Justin Bieber ügy...


Sziasztok!

Nem igazán szoktam ilyesmikről írni, és őszintén szólva magasról teszek rá, hogy mi van Justin Bieberrel, de annyira tele volt vele a Tumblr és olyan jókat szórakoztam, hogy erről most muszáj volt írnom.

Tehát... A dolog úgy kezdődött, hogy Jared Padalecki, az Odaát sorozat egyik főszereplője beszólt Twitteren Justin Biebernek. (Részletek kicsit lentebb.) Mire Justin rajongói annyira kiakadtak, hogy egyrészt követelték, hogy írják ki Jaredet az Odaátból (értitek, a főszereplőt), majd pedig bojkottal fenyegettek. Az Odaát rajongói pedig nagyon jót szórakoztak az ügyön. Elérkezett az Odaát következő része, és mit ad Isten, az utóbbi évek legnagyobb nézettségét produkálta. Aztán néhány órával később érkezett a hír: Justin Biebert letartóztatták. Vagy ahogy az Odaát rajongói az esetre gondolnak: ez a karma. 

Mindenesetre olyan szépen összegyűjtötték Tumblr-en az eseményeket, hogy muszáj betennem ide is:



De nem csak ezért nevettem jókat az eseten, ami egyébként nem túl vicces. Na nem azért, mert sajnálom Justin Biebert, igazából egy ideje már voltak hasonló dolgai, csoda, hogy nem előbb történt meg a dolog. És hát, legyünk őszinték, ha valaki drogozik és iszik, és úgy akar vezetni, viselje a következményeit. 

A derültségemet a rengeteg reakció okozta. Justin rajongói például Twitteren elkezdték hashtagelni a TámogassukJustin-t, és egy Justin nevű srác képes volt odakommentelni, hogy köszöni a támogatást a három vizsgája előtt. Zseniális! 

És amin még ennél is jobbat nevettem:



Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése