Bloglovin


Sziasztok!

Ahogy már bizonyára sokan hallottátok, megszűnik a Google funkciója, amivel eddig követni tudtátok az egyes blogokat. Már szép számmal összejöttetek a blogon rendszeres olvasók, de nincs mit tenni...

Viszont ez a blog is, mint sok másik, csatlakozik a Bloglovin nevű oldalhoz, azaz ezentúl a Bloglovin szolgáltatásával tudjátok majd követni az oldalt, és az eddigi követéseiteket is importálhatjátok majd.

Ez körülbelül azt jelenti, hogy amikor felléptek az oldalra, a főoldalon látni fogjátok azoknak a blogoknak a posztjait, amelyeket követtek.

Az oldal használata nem tűnik bonyolultnak, bár még én is csak tanulgatom, és regisztrálni gyakorlatilag kb. egy percet vesz igénybe, és még ennyit, amíg a jelenlegi követett blogjaidat importálja a rendszer. (Már ha van ilyen persze. :D)

Follow my blog with Bloglovin
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése