Nyereményjáték!!!

Sziasztok!

Nyereményjáték az Árnyvadászos oldalon, de gondoltam, ide is kiteszem, hogy minél több emberhez eljusson! :D

Tehát, akkor először is a nyeremény:

2 páros jegy a Beautiful Creatures - Lenyűgöző teremtmények premier előtti vetítésére!

A jegyeket a Pro Video, a Beautiful Creatures és a Csontváros film forgalmazója illetve a Könyvmolyképző Kiadó ajánlotta fel, nekik ezúton is nagyon köszönöm!

Ha esetleg valaki nem tudja, milyen filmről is van szó, itt az előzetes:
Illetve a mozibajárók biztosan találkoztak már a plakáttal is:
Ahogyan a plakáton is láthatjátok, a filmet február 14-től tekinthetitek meg a mozikban. A Beautiful Creatures nyitja tehát az idei YA filmadaptációk sorát, amihez augusztusban csatlakozik majd a Csontváros is. 
A könyvet már magyarul is olvashatjátok, a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából meg is rendelhetitek kedvezményesen: http://konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/kami-garcia-margaret-stohl-beautiful-creatures-lenyugozo-teremtmenyek-534 Illetve ugyanitt megtaláljátok a rövid tartalmát is és hosszabb részletet is olvashattok belőle ráhangolódásként. 

És akkor következzen a játék része a dolognak, mert gondolom, már mind kíváncsiak vagytok, mit is kell tenni a jegyekért. :)

Nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni a következő kérdésre, és a választ a nevetekkel együtt elküldeni nekem a mihoczym@freemail.hu email címre vasárnap délig.

Melyik az a Beautiful Creatures-ben is látható színész, aki ugyanazon a napon ünnepli a születésnapját, mint Jamie Campbell Bower?
a) Alden Ehrenreich 
b) Jeremy Irons
c) Thomas Mann

Segítségül annyit elárulok, hogy - ahogy sokan emlékezhettek is rá - Jamie novemberben ünnepli a születésnapját. ;)

Még annyi információ, ami a vidékieknek rossz hír, hogy a vetítés Budapesten lesz. Kérlek titeket, hogy csak akkor játsszatok, ha tudjátok, hogy tényleg részt tudtok venni a vetítésen!

Pontos infók:
Időpont: 2013. február 12., kedd 19 óra
Helyszín: Budapest 

Eredményhirdetés vasárnap délután-este várható. A nyerteseket emailben is értesítem.
A napokban még várható több bejegyzés is a témában, nehogy elfeledkezzetek róla! ;) És természetesen a nyereményjáték linkjét szabad megosztani Facebookon, Twitteren és más közösségi oldalakon az ismerőseitekkel! :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése