Jamie és Bonnie szakítottak! :(

Sziasztok!

Nem tudom, ki mennyire tudta, de lényeg a lényeg, hogy a Harry Potteres Bonnie Wright (a.k.a. Ginny Weasley) és Jamie Campbell Bower (korábbi Volturi tag, leánykori nevén Gellert Grindelwald xD, és a jövőbeni Jace) egy párt alkottak. Még a hetedik HP film forgatása alatt jöttek össze, és fél év után el is jegyezték egymást. (Itt is írtam róluk: http://deszy-diary.blogspot.hu/2011/06/szeresd-meg-jamie-t-7-resz.html)


De most Jamie bejelentette, hogy szakítottak, és ahogy fogalmazott, összetört a szíve. Bennfentes infók szerint a szakítás szépen zajlott, és továbbra is barátok maradnak.

Nem tudom, ti mit gondoltok, de én nagyon sajnálom. Olyan szép pár voltak. :(
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

4 megjegyzés :

  1. Hát nem örülök,mert tényleg szép párt alkottak...De lehet hogy mégis így lesz a legjobb nekik.
    Ez a csúnya rossz filmes világ mindig úgy bekavar,rosszabb lett volna ha a film(vagy esetleg a film kapcsán megismert harmadik személy)miatt mennek szét :(
    Azért remélem Jamie túl tudja tenni magát rajta ahogy Bonnie is!
    Nem lenne utolsó az sem hogyha erre az időre egy kis békességet hagynának nekik...

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek. De amúgy valahogy nem feltételezem róluk, hogy harmadik személy befigyelhetett volna. Azt gondolom, hogy ők olyanok, akik előbb megbeszélik és inkább szakítanak, mielőtt ilyen történne.
    De azért nagyon sajnálom. :( Tényleg nagyon szerettem őket együtt.
    De hát, ez van... Ők tudják, mi ezt innen a legkevésbé sem tudjuk megítélni.

    VálaszTörlés
  3. Hát ez szomorú...csípem Jamie-t és Bonnie-t is, sajnálom,h most ilyen "nezézségeken kell átmenniük :(
    Ettől függetlenül alig várom a Csontvárost! :D Csak erre kell gondolni!

    VálaszTörlés
  4. Káár :( Olyan kis aranyosak voltak együtt, de azért szerintem az sokat elmond róluk, hogy nem egy hangos gyűlölködős szakításról van szó, hanem szépen kulturáltan váltak el egymástól.

    VálaszTörlés